Partners

Timmer- en aannemingsbedrijf van der Ende B.V

een jong en dynamisch bouwbedrijf gevestigd in het hart van de Krimpenerwaard.

Bij ons vindt u alles onder één dak als het gaat om kwalitatief hoogwaardig en efficiënt bouwen. Als relatief jong bedrijf beschikt van der Ende B.V. al over een schat aan know-how, vakmanschap en doorzettingsvermogen.

LV Belettering

Wij kunnen op allerlei manieren uiting geven aan uw boodschap. Sterker nog, wij doen dit op de meest creatief veelzijdige manier. Uw uitstraling komt door ons volledig tot zijn recht op o.a. bedrijfsauto's, reclameborden en bedrijfspanden. Uw bedrijfswagens zijn belangrijk reclame-objecten. Door een goede autobelettering zal het gevolg zijn dat uw naamsbekendheid toeneemt. Wij vullen de autobelettering op een dusdanige manier in dat uw naam net even in het geheugen van de voorbijrijder gegrift

Gordijnatelier Biemond

Biemond Gordijnenatelier is gespecialiseerd in raamdecoratie. Wij werken voor zowel binnenhuisarchitecten, projectontwikkelaars, hotel- & horecagelegenheden als voor particulieren. Advies en service staat voor ons voorop.
Door jarenlang ervaring staan wij garant voor kwaliteit en een goed advies.

Onze specialiteiten zijn onder andere: vouwgordijnen (ook wel optrekgordijnen of blinds genoemd), gordijnen met zeilringen, paneelgordijnen, gevoerde gordijnen met volume vlies ertussen, gordijnen met opgevulde sierranden, vitrage op spankabel of met vlinder of triple plooi, etc.